Vi udfører malerarbejde for alle, ingen opgaver er for små.

Er der penge på vedligeholdelseskontoen, eller skal forsikringen dække for en udbedring efter en skade.
 
Vi kontakter gerne ejendomsadministration og ordner papirgangen, så pengene fra vedligeholdelseskontoen kan blive udnyttet til istandsættelse.
 
Når uheldet er ude…
Har der været vandskade eller lign.? Skal forsikringen dække for udbedring af skaderne?
 
Det skal ikke længere være så besværligt at få udbedret skader. Lad os tage os af det nødvendige papirarbejde og naturligvis også det endelige malerarbejde, man må godt forlange kvalitet også ved forsikringssager.

Vi har en daglig rutine med forsikringssager og mange gode faste samarbejdspartnere gør arbejdsgangen lettere for enhver kunde, ind imellem har kunder brug for hjælp til at formidle oplysninger og omfangsbeskrivelser til deres forsikringsselskaber herunder også evt. digitale billeder, vi hjælper gerne med alle disse ting, vores kunder behøver bare at ringe...


Håndværkerfradrag

Det er muligt at få fradrag for en del af malerarbejdet, og derfor udspecificerer vi fakturaen til dig/jer, så du/I kan få det maksimale ud af fradraget.

Hver voksen i en husstand kan få fradrag for op til 15.000 kr. årligt på boligrenovering, så er I eksempelvis en familie på to, kan I få 30.000 kr.