Vi hjælper med alle opgaver indenfor malerfaget.

Så om du skal have malet lofter, vinduer, døre eller noget helt andet så kan vi hjælpe dig med lig det du stå og mangler.

Vi maler lofter og vægge i alle slags rum og lokaler. F.eks. butikslokaler, centre og store kontorbygninger, og lagerhaller. Og måske netop dit hus / lejlighed

Maling af loft kræver som maling af vægge oftest en spartling inden selve malerarbejdet, så ujævnheder og sømhuller kan lukkes. Det sikrer ensartet overflade. Kun på den måde opnås det bedste resultat. Vi har mange års erfaring i at spartle selv de mest ujævne vægge op til fine, flotte flader.

Alle ved, hvordan maling af vægge og maling af loft kan få et rum til at virke helt nyt og gøre alting meget mere indbydende. Oftest er det det første, man gør, når man overtager nye lokaler. Uanset om det drejer sig om ny butik eller fabrik. Med årene er mange rum blevet triste og slidte at se på, og især hjørnerne er ikke kønne længere – eller måske har man bare ikke samme favoritfarve som de, der havde lokalerne tidligere? Så er maling af lofter og vægge oplagt.

Det kan være fristende selv at købe en malerrulle og en gang billig maling. Men resultatet bliver også tit derefter. Som professionelle og uddannede malere kan vi garantere, at der ingen ”helligdage” er. Malingen er ikke løbet, og det smukke gulv er blevet korrekt beskyttet.

Maling af lofter kan være en anstrengende affære, når rummet er 5 meter højt. Her har vi som malerfirma det korrekte udstyr, så opgaven kan løses i enhver højde. Det samme gælder ved maling af vægge, hvor hjørner og kroge kan være svære at få malet perfekt – men det kan vi. Farver påvirker både opfattelsen af et rums størrelse, vores humør, appetit og fornemmelsen af temperaturen i rummet. Det er derfor vigtigt at overveje, hvilken stemning du ønsker at skabe i virksomheden og i hjemmet, inden du får malet. Ring i dag og få et godt tilbud