Alt indenfor epoxy gulve i Greve

Om det er store eller små opgaver, så kan vi hjælpe dig. Epoxy gulve er en populær form for gulvbelægning i de danske hjem i dag. Derfor har vi hos TE Malerservice specialiseret os i at lægge epoxy gulve.

Vi har hjulpet mange tilfredse kunder med epoxy gulve i Greve, Karlslunde og København. Er du interesseret i gulve af epoxy kan vores erfaring sikre dig et godt resultat.

Hvad er et Epoxy gulv? 

Epoxy gulvet kan påføres både som maling og belægning. Derudover kan vi i processen styre hvor blød eller hård frekvensen skal være i gulvet – alt efter hvad gulvet skal bruges til.

Epoxy gulve er et flot og unikt materiale, som kan lægges i hele huset. Epoxy gulve er blevet utrolig populære i både erhvervsbygninger, såvel som de danske hjem pga. Deres høje slidstyrke og hårdførhed.

Da et epoxy gulv har en glat overflade, er det utroligt nemt at rengøre og generelt holde en sund hygiejne. Den glatte overflade betyder nemlig, at der hverken er små sprækker eller revner, hvor skidt og støv kan sætte sig fast i, som er et alment tilfælde ved et flise eller klinkegulve.

Udover styrken i et epoxy gulv, så vil du også få et gulv hvor du selv kan være med til at vælge den helt rigtige farve, som passer til netop dit hjem eller firma. Epoxy gulve kan påføres over nye, såvel som gamle betongulve.

Hos TE Malerservice kommer vi gerne med forslag til, hvordan vi bedst kan få frisket dit nuværende gulv op med et nyt og flot epoxy gulv. Vi sørger for at du får den bedst mulige løsning med udgangspunkt i dine behov.

Skridsikkert Epoxy gulv

Hvis et vigtigt kriterium for dig eller dit firma, er skridsikkerhed, så er det oplagte valg med epoxy gulve.

Gulve i epoxy kan gøres utroligt skridsikre alt afhængig af, hvor meget sand, der tilsættes, inden gulvet hærder op.

På denne måde kan man selv styre hvor skridsikkert dit epoxy gulv skal være. Ønsker du derimod et helt glat gulv tilsættes intet sand.

Fordelene ved et Epoxy gulv

Epoxy gulve har mange fordele, så derfor har vi samlet nogle af de vigtigste herunder.

Du får bl.a.:

  • Et gulv der er let at rengøre
  • Mulighed for at vælge farve og mønster
  • Et hårdfør gulv, der kan holde til stort set alt
  • Mulighed for et skridsikkert underlag
  • Et gulv der er vand og pletafvisende

Hos TE Malerservice kommer vi gerne med forslag til, hvordan vi bedst kan få frisket dit nuværende gulv op med et nyt og flot epoxy gulv . 

Vi sørger for at du får den bedst mulige løsning med udgangspunkt i dine behov.

Kontakt os endelig hvis du ønsker et uforpligtende tilbud, så vi kan tage en snak om opgaven.

Epoxy gulve der er ved at blive lagt